Isola Rock Bar
Klik for mere info

Isola

Linnésgade 16a

DK 1361 København K

CVR : 18648946

Åben tors-lør kl. 21 - 05

Open Thursday, Friday and Saturday: 8pm to 5am

HAPPY HOUR!
Torsdag kl. 21 til 05

info@isolabar.dk

Vidste du

at du kan leje Isolas lokaler til alle mulige formål?

Læs mere om
leje af lokaler til fest

Isola - meget mer' end en indie club

Københavns ypperste rock-bar, Isola, finder du lige i hjertet af byen, et stenkast fra Nørreport. Vi er hverken en bodega eller en nightclub, men en go gedigen BAR, der byder på go stemning, billige bajere og ikke mindst altid ordentlig rock-musik i alle afskygninger. Fra soul, til rock fra da far var dreng og videre til punk, britpop og alskens alternative toner, sørger vi for at du går aftenen igennem uden lyden af hverken dubstep, hiphop eller techno.

Isola strækker sig over 2 etager. Er du mest til at sidde og drikke en bajer mens du sludrer med bartenderen er førstesalen dit valg, men trænger du til at slå dig løs og for alvor hælde sprut i nakken er kælderen åben fra kl 23, hvor vores altid talentfulde DJ’s vil gøre deres ypperste for at fylde dansegulvet.

Stemningen er altid nede på jorden og vi har ingen dresscode, ingen entré-priser og intet pis.
I baren koncentrerer vi os mere om øl end om stjernekastere, men selvfølgelig vil der være et udvalg af de mest uundværlige cocktails, samt et par overraskelser fra tid til anden..

Isola har åbent torsdag til lørdag fra 21 til 5 om morgenen og vores aldersgrænse er 22+.

Vi har løbende diverse arrangementer (release-fester, afterparties osv.), så hvis du vil holde dig opdateret kan du besøge Isolas Facebook-side

Øvrige spørgsmål rettes til info@isolabar.dk

torsdag - lørdag 21-05, Israels Plads, Linnésgade 16a, 1361 KBH K, info@isolabar.dk